Litt om meg

Litt om meg:

 

Jeg er så utrolig heldig at jeg kan jobbe hjemmefra så jeg har god tid og anledning til å holde på med hobbyene mine.

 

Jeg jobba tidligere som salgssjef i et forsikringsselskap, så kom 40-års krisa snikende og jeg sa opp jobben min for å gjøre noe mer "meningsfylt" så da starta jeg med massasje, fotsoneterapi og del kurser i temaet du blir hva du tenker, tankens kraft etc.

 

Det har vært ei utrollig spennende og lærerik tid, men plutselig nærma jeg meg 50 og ny krise på vei... Også denne gangen med ei stor omvelting så i dag blir regningene  mine betalt av overskudd fra kjøp/salg av aksjer, fond og andre verdipapier. Også litt Crowdfunding for å krydre det hele litt :-)

 

Jeg trives best med å kunne bruke flere, og gjerne forskjelllige sider av meg selv så turene og reisene mine finansieres ved hjelp av strikking.

 

 

Crowdfunding:

 

Også kalt folkefinansiering. Jeg synes dette er utrolig spennedende og har valgt å invenstere en del gjennom et firma som heter Monner - mer info her:

www.monner.no

 

Aksjer

 

Teknisk analyse er min greie når det gjelder å vurdere aksjer, og jeg abonnerer på tjenester fra et selskap som heter Investtech. Det har for meg vært et lønnsomt bekjentsskap :-)

Verdipapirene mine har jeg hos Nordnet.

 

Elin Bergli Bang